10é aniversari Besarabia

Besarabia celebra el seu 10é aniversari amb un repertori dels millors temes de tota la seua trajectòria i les cançons premiat disc ANIMAL REPUBLIC

IV Premis Carles Santos

“Animal Repuplic” millor disc de fussió i mestissatge dels VI Premis Carles Santos de la música valenciana.

NOU CD!

Besarabia Animal Republic

ANIMAL REPUBLIC

Cada cançó d’aquest nou disc és una nova confluència espontània entre el world music, el folk, el flamenc, el jazz i fins i tot el rap. Les lletres de les cançons i l’atmosfera que les emboliquen estan basades en l’imaginari col·lectiu sobre el regne animal; animals que se’ls concedeix humanitat, com en les faules de Esopo, o animals carregats de poètica rural.

L’oroneta que porta una carta d’amor, la serp que al costat de la deessa mare crea a tots els éssers vius, l’elefanta que desitja entrar a una cacharrería per a veure la seva ànima en un espill, o la girafa, aquell joguet oblidat en un taller que està segur que si va a la mar, trobarà la llibertat.

Paisatges sonors plens de melancolia, de vida i aventura, un viatge a l’interior de cada component de Besarabia que s’han deixat guiar pels seus instints més primigenis i han oblidat tancar les seves gàbies.

Contractació :
tel. (0034)658 613 723
besarabiamusica@gmail.com