ANIMAL REPUBLIC mejor disco Premis Carles Santos

2021

“El grupo Besarabia se ha proclamado ganador en la categoría de fusión y mestizaje de los IV Premios Carles Santos de la Música Valenciana, que se entregaron el pasado 26 de noviembre  en el Teatre Principal de Castelló de la Plana.

Besarabia ha conseguido este premio gracias a su álbum ‘Animal Republic’ (segell Microscopi, 2021) que se publicó el pasado 10 de septiembre.

El Institut Valencià de Cultura ha celebrado esta nueva edición de los Premios Carles Santos de la Música Valenciana con una gala que ha contado con la presencia del conseller de Educación, Cultura y Deporte, Vicent Marzà, la secretaria autonómica de Cultura y Deporte, Raquel Tamarit, y representantes de otras instituciones valencianas.”

 

“El grup Besarabia s’ha proclamat guanyador en la categoria de fusió i mestissatge dels IV Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que es van lliurar ahir a la nit al Teatre Principal de Castelló de la Plana.

Besarabia ha aconseguit aquest premi gràcies al seu àlbum ‘Animal Republic’ (segell Microscopi, 2021) que es va publicar el 10 de setembre passat.

L´Institut Valencià de Cultura ha celebrat aquesta nova edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana amb una gala que ha comptat amb la presència del conseller d´Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, la secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit, i representants d’altres institucions valencianes.”

 

 
 

CEREMÒNIA DE LLIRUAMENT DELS PREMIS:

 
AGRADECIMIENTOS:
Cómo expresamos en el discurso, este premio va dedicado a todas las personas que durante la pandemia nos apoyaron tan generosamente a través de una campaña de micro mecenazgo. A Segell Microscopi que nos ha acompañado de una manera maravillosamente profesional y afectuosa; a Joost Gerritsen nuestro fotógrafo de cabeza y webmaster y a toda nuestra familia.
Y también a todas las personas que nos siguen por las redes sociales, van a nuestros conciertos y que aprecian nuestra música.
AGRAÏMENTS:
Aquest premi també és de totes les persones que ens segueixen per les xarxes, que van als nostres concerts, que gaudeixen de la nostra música i que sense elles hui no estaríem ací per a celebrar-ho.
Moltes gràcies!
 
THANKS!
Besarabia is thrilled to announce that Animal Republic has won the Best Fusion/Crossover Album in the 2021 edition of the Carles Santos Awards in Valencia.
The prize is also for all of you who have supported us over the years; on social media, attending our concerts, enjoying & appreciating our music, without all of that we wouldn’t be here today celebrating !
 

 

 

FOTOS DURANTE LA GALA:

 

Foto: Clàudia Marconell