Besarabia guanya l’III Concurs de Bandes Folk “Burgos Raiz y Evolución“.

2017

Besarabia guanya l’III Concurs de Bandes Folk “Burgos Raiz y Evolución“.

Besarabia guanya l’III Concurs de Bandes Folk “Burgos Raiz y Evolución“.

El passat 1 de Julio participarem en aquest concurs organitzat pels festivals DEMANDAFOLK, POLLOGOMEZ FOLK i CASTILLA FOLK. Un gran concurs que tènia com objectiu fomentar la música tradicional en tots els seus vessants i acostar cultures, difondre i promoure el coneixement de les tradicions musicals d’arrel, tradicionals i folklore en general.

Al concurs es van presentar 49 bandes de tot el món, i vam ser seleccionades al costat d’altres dues: Zascandill Folk -Tarancon, des de Tarancón (Conca) i Lenda Ártabra, des de Ferrol (la Corunya)
Va ser una gran nit d’emoció…encara que vam ser els/les últimes a actuar i portàvem tot el dia de viatge fins a Burgos, els nervis ens mantenien despertes/ts i llestes/ts per a tocar el repertori de 45′ que habiem preparat. Darrere del grandiòs escenari que havia muntat el Festival i pujant per la rampa fins a accedir a ell, col·locarem ràpidament els instruments en escena i ens vam disposar per a la nostra actuació. Ens mirarem als ulls, ens vam agafar de les mans i respirarem alhora. A partir d’ací (encara que la nit va ser prou freda i era ja molt tard), tot va fluir com en tots els nostres concerts. I així ho va vore el jurat que ens va concedir el primer premi.

Radie3. Programa Tarataña 9/07/16
Programa de ràdio sobre música folk en el qual parlen de l’II Concurs de Bandes Folk i transmeten en directe part de la nostra actuació a Burgos.

ESCUCHAR AUDIO