Underland Wine & Music Fest

2019

Allà pel 2013 quan decidim cridar-nos “Besarabia”(una zona desapareguda del sud-oest d’Europa) no pensarem que 6 anys després ens convidarien al Underland Fest, el més famós festival de música i vi en Cricova (repúbica de Moldova). Un festival que se celebra cada any sota terra. Són antigues mines convertides en cellers que poden arribar a mesurar 80 metres de profunditat, un lloc perfecte per a l’emmagatzematge de vins i, com no, per a aquest singular festival.

.

Teatre, animació de carrer, música tradicional autòctona,pop, folk, indie, mercat artesanal, tastos de vi…i Besarabia des de València; amb la nostra sonoritat, inspirada en aquelles terres i que el públic va acollir amb gran entusiasme.

 

Però abans del festival vam haver de donar compte de la nostra música en “Prima Ora”, el programa matutí de televisió més famós de la República Moldova i la ràdio a peu d’escenari. En aquest enllaç podeu veure part de l’entrevista i la peça que interpretem en directe de bona demà!:  https://www.youtube.com/watch?v=FnJKYZGDrKs&t=289s

 

Una experiència inoblidable per a Besarabia. És com si el dia que pensem a “nomenar-nos” com grup, haguérem somiat a tocar en aquell llunyà lloc…. i sentir-nos com a casa.

 

Ací teniu algunes imatges captades durant el viatge: