Estem vivint temps extraordinaris i esperem que estigueu molt bé.

Per a Besarabia ha estat un moment complicat, ja que no hem pogut tocar juntes i el futur més proper no pareix esperançador respecte a concerts i festivals. Tanmateix, això no ha aturat la nostra creativitat, fins i tot l’ha millorada!

Amb el confinament, haureu escoltat moltes històries sobre com la naturalesa ha recuperat l’espai al nostre món actual: Les aus que s’alimenten de peixos han tornat a les aigües cristal·lines de Venècia, els porcs senglars vagant pels carrers de Bèrgam, les cabres munteses als carrers buits de Gal·les…

Fa més d’un any que Besarabia s’inspira en el regne animal amb el seu nou projecte “Animal”. Tot va començar amb “Les mones balcàniques”, una peça que Jaume va escriure fa tres anys. Aquesta va ser el detonant i després va vindre la girafa, la serp, l’oroneta i l’elefant seguint-los ràpidament. I des de març amb el confinament, gats, aranyes i fins i tot talps han començat a aparéixer a les nostres composicions i l’elefant va tornar amb una segona part de la seua història musical. Davant la perspectiva de pocs concerts els pròxims mesos, seria tot un plaer poder completar el projecte “Animal” enregistrant aquestes noves cançons.

Ara tenim temps i moltes ganes d’entrar a l’estudi, no obstant això, no disposem del finançament necessari.

Amb aquest projecte de crowdfunding, voldríem connectar amb la gent que li agrade el nostre treball creatiu i desitge donar suport mitjançant alguna aportació econòmica. Entenem el moment que vivim, difícil per a totes, però agrairem qualsevol aportació. Els diners es destinaran a les despeses del disc i a la producció de vídeos promocionals (essencials hui en dia per a la supervivència que qualsevol projecte musical), i així podrem mirar cap a un nou futur ple d’emocions. Les cançons eixiran en disc físic o digital, i qualsevol que faça una aportació (siga la quantitat que siga) rebrà una còpia del nostre treball, a més d’un concert en directe i altre online per a la gent que ens dóna suport des de fora de València i l’estranger.

Contractació :
tel. (0034)658 613 723
besarabiamusica@gmail.com